Wat is kokosolie?

Wat is kokosolie?

Biologische kokosolie is de enige olie die geschikt is voor gebruik op hoge temperaturen. Denk aan frituren, bakken, braden en wokken. Biologische kokosolie bestaat voornamelijk uit vetzuren met middellange keten en voor maar een klein gedeelte uit lange keten. Dit zorgt voor flexibiliteit van de olie wat weer beter is voor ons lichaam.

Waar andere bedrijven trots zijn op hun bak- en braadolie die ‘weinig’ schadelijke transvetzuren bevat, zijn wij trots op onze biologische kokosolie die helemaal geen transvetzuren bevat.

Steeds meer mensen ontdekken de kracht van kokosolie

Als je rondkijkt in de supermarkt bij het aanbod bak- en braadproducten, zul je zien dat veel merken beweren dat hun producten supergezond zijn voor je lichaam. In de praktijk zijn mensen vaak geneigd om producten te kiezen waar ze vertrouwd mee zijn, bijvoorbeeld uit ouderlijk huis of van tv-reclames.

Gelukkig zijn we steeds meer bewust van de vele gezonde eigenschappen van biologische kokosolie en is de keuze voor aanschaf veel makkelijker geworden.

Gratis e-boek
Download het gratis e-boek: '50 redenen om kokosolie te gebruiken'!
We hate spam just as much as you